Šefpavārs Ingmārs Ladigs iepazīstina ar ēdieniem, kurus vasaras laikā ir iespēja pagatavot ārā, brīvā dabā. Šefpavārs gatavo maltīti trīs kārtās, pagatavojot meža sēņu salātus, briedi ķiršu mērcē un meža ogas sarkanvīna sīrupā.
Meistarklase pieejama šeit – Otrā tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu “Gatavo dabā” – YouTube.
Video recepte pieejama šeit – Siltie gaileņu salāti. Gatavo Ingmārs Ladigs – YouTube.
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”