Zaubes savvaļas kulinārā festivāla Pavāru konkursa organizators, šefpavārs Oskars Freiborns meistarklasē iepazīstina, kā gardi un sulīgi pagatavot rudens sezonas aktuālos medījumus uz grila.
Meistarklases ietvaros šefpavārs iepazīstina ar diviem ēdieniem:
1. Grillēta pīle ar sezonas dārzeņiem un grillētām meža sēnēm.
2. Uz dzīvās uguns pagatavots brieža gaļas sautējums.
Meistarklase pieejama šeit – Ceturtā tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Oskaru Freibornu “Vakariņas uz grila” – YouTube.
Video recepte pieejama šeit – Grilētas brieža gaļas un biešu uzkoda. Gatavo Oskars Freiborns – YouTube.
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”