Pavāra Kristapa Reimaņa gatavošanas meistarklase
Laiki: plkst. 12:30 un 14:00
Cena: 5.00 EUR
Ko darīt ar mežā salasītajām sēnēm, kā tās mazgāt un uzglabāt?
Uz šiem un dažādiem citiem jautājumiem jums atbildēs šefpavārs Kristaps Reimanis. Kristaps ir bijušās ceptuves “Čau” īpašnieks un Latvijas garšu ekperts, fermentēšanas entuziasts un Latvijas patriots attiecībā uz produktiem un garšām.
Uzzināsiet dažādus faktus par Latvijā sastopamām sēnēm un meisterklasē kopā gatavosiet meža sēņu pastēti un marinētas sēnes. Pēc tam kopīgi katrs sev pagatavos sātīgu maizīti ko nobaudīt.
Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu serviss” Zaubes savvaļas kulinārais festivāls