Pavāra Ingmāra Ladiga meistarklase
Laiks: plkst. 12:30
Cena: 10.00 EUR
Ēdiens, ko gatavo restorānā, var viegli parvērsties par ēdienu ko patīkami baudīt pie dabas ar garšu daudzvedību un meža veltēm.
1. Ugunskura kartupeļu sacepums ar meža sēņu frikasē
( saldais krējums, siers, zaļumi)
2 Siltie aknu salāti ar meža ogu mērci
(siers, ķirbja sēklas, zaļumi, dārzeņi)
3 Svaigais siers ar ceptiem rudens augļiem
(medus, citrontimiāns, grauzdiņš)
Meistarklasē iegūsiet priekšstatu par dažādiem veidiem kā izmantot savvaļas veltes, garšu un virtuves knifiņus. Uzsvars tiks likts uz sēņu izmantošanu dažādos ēdienos.
Ingmārs Ladigs ir mūsdienīgs pavārs, kas gatavo sezonāli un izmanto bioloģiskus produktus.