Jaunumi
MEISTARKLASE – rudens saldēdiens
26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar Brantu muižas saimnieci Ilzi Briedi. Meistarklase pieejama YouTube!
MEISTARKLASE – meža sēņu salāti, briedis ķiršu mērcē un meža ogas sarkanvīna sīrupā
26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar šefpavāru Ingmāru Ladigu. Meistarklase pieejama YouTube!
MEISTARKLASE – meža sēnes
26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar šefpavāru Renāru Purmali. Meistarklase pieejama YouTube!
MEISTARKLASE – idejas gardām dāvanām
26.oktobrī 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla meistarklase kopā ar “Gemoss” šefpavāri Inu Poliščenko. Meistarklase pieejama YouTube!
Lieliskā atmosfērā, bagātīgām garšām aizvadīts Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2019!
19.jūlijā 2019
Šī gada 13. jūlijā pulcējāmies Zaubes ezera krastos, kas bija pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Festivāla programma bija garšām un emocijām bagāta, liekot gavilēt garšu kārpiņām, jūtot līdzi sacensību un konkursu dalībniekiem, iesaistoties dažādās aktivitātēs brīvā dabā. Šogad festivāls pulcēja vairāk kā 5000 apmeklētājus. Kā norāda festivāla organizatore Eva Koljera: “Festivāls ir par cieņpilnu attieksmi pret …
Klajā nākusi “Zaubes savvaļas receptes 2021” grāmatiņa
11.novembrī 2021
Grāmatiņā apkopotas 15 savvaļas receptes. Grāmata pieejamā gan latviešu, gan angļu valodā.
Kā pagatavot garšīgu biskvītu?
11.maijā 2020
Savu māmiņdienas svētku torti uzcepusi pagājušā gada festivāla “Dansukker" labākā lauku torte 2019” konkursa uzvarētāja Marija Krevica un labprāt dalās zināšanās, kā pagatavot garšīgu biskvītu, lai iepriecinātu gan sevi, gan citus, ikdienā un svētkos.
Izzinoša pastaiga dabā “Atklāj savvaļas augus”
05.jūlijā 2021
Zaubes savvaļas kulinārā festivāla 2021 ietvaros 06.07.2021. norisināsies izzinošs seminārs - pastaiga dabā Zaubes pļavās, izzinot augus, iepazīstot to pielietojumu. Semināru vadīs zinošs augu gids un eksperts - Evita Lūkina.
Izsludināta pieteikšanās uz meistarklasēm!
02.jūlijā 2022
Piedzīvo neaizmirstamu ēdiena gatavošanas pieredzi ar mūsu lieliskajiem pavāriem un savvaļas kulinārijas entuziastiem!