Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā vai ZOOM platformā – https://zoom.us/j/95189703774
Pasākumu vadīs: Ina Poliščenko, “Gemoss” šefpavāre
Pašu gatavotas dāvanas svētkos ir tās, kas sirdi sasilda visvairāk. “Gemoss” šefpavāre Ina Poliščenko meistarklasē piedāvās trīs idejas pašu gatavotiem saldumiem no Latvijas dabas veltēm, ar ko svētkos varēsiet iepriecināt savus mīļos.
Meistarklasē varēs uzzināt, kā pagatavot:
– Izjaukto ābolu kūku ar rudens aveņu gēlu un mandeļu drumstalām (rudens ābols, sāļā karamele, avenes)
– Linsēklu miltu cepumus ar Latvijā lasītām un kaltētām nātrēm
– Veselīgu našķi -žāvētu sukāžu bumbiņas (upene, rabarbers, ābols, medus, tumšā šokolāde).
Tiešsaistes meistarklases laikā iepriekš reģistrētie dalībnieki varēs uzdot sev interesējošus jautājumus.
Organizē: “Cēsu rajona lauku partnerība” sadarbībā ar Cēsu novada Amatas apvienības pārvaldi.Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”