8. jūlijā plkst. 19:00 sākam Zaubes savvaļas kulinārā festivāla garšu piedzīvojumu!
Tiekamies Zaubes savvaļas kulinārā festivāla pirmajā tiešsaistes gatavošanas meistarklasē kopā ar Mednieku un makšķernieku klubu “Zaube”.
Norises laiks: 19:00 – 20:00 (pieslēgšanās no plkst. 18:45)
Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā un Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā un ZOOM platformā.
Pasākumu vadīs: Mednieku un makšķernieku kluba “Zaube” pārstāvji: Rasa Zeimula, Mārtiņš Legzdiņš, Raitis Legzdiņš.
Gatavošanas meistarklases ietvaros MMK “Zaube” pārstāvji demonstrēs, kā pagatavot divus pamatēdienus, kuru galvenā sastāvdaļa ir medījums. Mednieks Raitis Legzdiņš stāstīs un rādīs, kā pagatavojams stirnu buka šašliks, kāda tam ir vispiemērotākā marināde, lai tas izdotos sulīgs. Savukārt Rasa Zeimula, ierādīs, kā Kazanā uz dzīvās uguns pagatavot meža cūkas sautējamu ar vasaras dārzeņiem. Nodarbības pēdējās 15 minūtes tiks atvēlētas domu apmaiņai starp dalībniekiem un pasniedzēju. Iepriekš reģistrētie dalībnieki varēs uzdot sev interesējošus jautājumus.
Piereģistrējies līdz 07.07. cesis@partneriba.lv un saņem ZOOM linku vai skaties Facebook Live Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā.
Organizē: “Cēsu rajona lauku partnerība” sadarbībā ar Amatas novada pašvaldību.
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”