Norises laiks: 19:00 – 20:00 (pieslēgšanās no plkst. 18:45)
Norises vieta: Tiešsaistē Zaubes savvaļas kulinārā festivāla FB kontā un Cēsu rajona lauku partnerības FB kontā un ZOOM platformā
Pasākumu vadīs: Re’chef šefpavārs Ingmārs Ladigs
Otrās meistarklases ietvaros šefpavārs Ingmārs Ladigs turpinās iepazīstināt ar ēdieniem, kurus vasaras laikā ir iespēja pagatavot ārā, brīvā dabā. Šefpavārs gatavos maltīti trīs kārtās, pagatavojot meža sēņu salātus, briedi ķiršu mērcē un meža ogas sarkanvīna sīrupā.
Organizē: “Cēsu rajona lauku partnerība” sadarbībā ar Amatas novada pašvaldību.
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”