24. oktobrī Granādā, Spānijā norisinājās European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ieguva 2. vietu kategorijā “Kulinārais mantojums, pārtikas un gastronomijas tūrisms”.
Zaubes savvaļas kulinārais festivāls šogad sevi pierādīja jau ceturto gadu, pulcējot vairāk kā 5000 apmeklētājus. Festivāls ik gadu piedāvā doties savvaļas garšu piedzīvojumā Zaubes ezera krastos. Aizraujošas un izglītojošas lekcijas, garšu tirgus, savvaļas aktivitātes, konkursi apmeklētājiem un profesionāļiem, meistarklases un savvaļas garšas.
Ar jaunām emocijām un piedzīvojumiem uz tikšanos 2020. gada 11. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā!
Zaubes savvaļas festivāla vadītāja Eva Koljera saņemot balvu par Zaubes savvaļas kulināro festivālu