Ēdiens, ko gatavo restorānā, var viegli parvērsties par ēdienu ko patīkami baudīt pie dabas, garšu daudzvedība, meža veltes. Ēdiens gatavots kopā ar Ladigs gastronomija šefpavāru Ingmaru Ladigu uz atklātas uguns.
Ingmārs Ladigs ir atpazīstams pavārs un raidījuma “Ēdiena daba” vadītājs, kā arī Latvijas garšas meistara titula ieguvējs.
Kopā ar Ingmaru gatavosiet:
Meža sēņu Escabeche
Rudens kartupeļu cēzars
Brieža gaļas Tataki
Svaigā siera Narciss ar medu un rupjmaizi
Dalības maksa: 5,00 EUR
Dalībnieku skaits: 20 personas
Meistarklases norises laiks:
Plkst. 13:15 – 14:15
Plkst. 15:00 – 16:00
Visas maksas gatavošanas meistarklases iespējams aplūkot šeit: https://www.bilesuserviss.lv/…/zaubes-savvalas…/