Zaubes savvaļas kulinārā festivāla ievaros notiks brīvdabas izzinošās lekcijas, kur kopā ar festivāla domubiedriem klausīsimies, runāsim un uzdosim jautājumus par dažādām tēmām nozares ekspertiem. Šogad piedāvājam piedalīties šādās lekcijās:
13:30 ALUS BRŪVĒŠANAS VĒSTURE UN KĀ BRŪVĒT PAŠAM?
Renārs Baltiņš, Kustība par labu alu
KUSTĪBA PAR LABU ALU UN Brūvē Pats.lv ik gadu ir vieni no atraktīvākajiem festivāla dalībniekiem, kas rāda, stāsta, dod izgaršot īsta alus garšu un aicina apmeklētājus iemēģināt roku alus darīšanā.
Šogad Renārs Baltiņš, kurš ir viens no aktīvākajiem kustības dalībniekiem, stāstīs par to, kāda ir ALUS BRŪVĒŠANAS VĒSTURE UN KĀ MĀJĀS PAGATAVIT ALU no tā, kas pieejams ikvienā virtuvē.
Renārs Baltiņš dalīsies arī personīgajā pieredzē kā sācis nodarboties ar alus brūvēšanu un kā nonācis līdz alus zīmola Nomadu alus izveidošanas.
14:30 DABAS ELEMENTI SAVVAĻAS AUGOS UN TO PIELIETOJUMS VESELĪBAS UZLABOŠANAI
Vaira Kārkliņa, gāmatas “Savvaļas augu receptes” autore
15:30 SLIEKU IZMANTOŠANA UZTURĀ
Ilga Gedrovica, LLU Pārtikas tehnoloģijas katedra – docente; uzņēmēja; vadošā pētniece
Restorāna Jāņoga skudru pastētes degustācija
Ikvienam interesentam būs iespēja uzdot sevi interesējošus jautājumus!
Lekcija notiks Zaubes savvaļas kulinārais festivāls 2019 ietvaros.
Festivāla apmeklētājiem lekcija BEZMAKSAS!