Meža ogu sojas mērcei:
Meža ogas 400 gr
Lociņi 30 gr
Ķiploki 20 gr
Sojas mērce 165 ml
Ķiršu alus 165 ml
Cukurs brūnais 50 gr
Etiķis baltvīna 30 ml
Svaigs ingvers 20 gr
Citronu sula 50 gr
Baklažānu un pupiņu marinādei:
Augu eļļa 110 gr
Citronzāle 30 gr
Garšvielas (sāls, pipari)
Ingvers 20 gr
Sīpollociņi 20 gr
Ķiploki 15 gr
Čillī pipari 1 gab.
Zilā pelējuma siers 250 gr
Svaigi lauku zaļumi 100 gr
Sagatavošana: Baklažānus sagriež un kopā ar pupiņām nomērcē ūdenī ar sāli, sagatavo marinādi (baklažānu un pupiņu marināde), apsmērē baklažānus un pupiņas atstāj uz laiku ievilkties, cep grilā līdz gatavi. Sagatavo no sastāvdaļām meža ogu sojas mērci, pasniedz ar baklažāniem, pupiņām, drupinātu zilā pelējuma sieru un svaigiem zaļumiem, dekorē ar pļavas ziediem.