Marināde jāņogām:
Cukurs 100 gr;
Baltvīna etiķis 100 gr;
Ūdens 100 gr;
Kanēlis 1 standziņas;
Maize cepšanai 10 gab.
Sagatavošana: Vistu atkaulo, samarinē ar garšvielām, liek grilā cepties. No atlikušajiem kauliem savāra stipru buljonu. Lielos kartupeļus liek cepties ugunskurā, līdz gatavi un mīksti, saspaida ar koka spiedi, līdz veidojas viendabīga masa. Katlā liek sviestu, apcep sīpolus, ķimenes, pievieno grilā sacepto vistu, samīcītos kartupeļus, notīrītus mazos kartupeļus vistas buljonu un vāra līdz sastāvdaļas mīkstas, pievieno apceptus tomātus, ingveru un garšvielas, vārīšanas beigās pievieno saldo krējumu. Pasniedz ar marinētām jāņogām un ceptu maizi ar garšaugiem.
Jāņogas marinētas: katliņā savāra cukuru ar etiķi un ūdeni līdz sīrupa konsistencei, pievieno kanēli un anīsu, pārlej jāņogām un atstāj lai ievelkas garša.