MMK “Zaube” pārstāvji gatavo divus pamatēdienus, kuru galvenā sastāvdaļa ir medījums. Mednieks Raitis Legzdiņš stāsta un rāda, kā pagatavojams stirnu buka šašliks, kāda tam ir vispiemērotākā marināde, lai tas izdotos sulīgs. Savukārt Rasa Zeimula, kazanā uz dzīvās uguns gatavo meža cūkas sautējumu ar vasaras dārzeņiem.
Meistarklase pieejama šeit – Pirmā tiešsaistes gatavošanas meistarklase kopā ar Mednieku un makšķernieku klubu “Zaube” – YouTube.
Video recepte pieejama šeit – Mežacūkas sautējums. Gatavo Rasa Zeimula (MMK “Zaube”) – YouTube.
Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība” projekts Nr.18-00-A019.333-000022 “Savvaļas brīnumi – Wild Wonders”